Trainingen digitale fotografie en beeldbewerking voor communicatiemedewerkers

Tekstueel Publiciteit geeft ook trainingen digitale fotografie, beeldbewerking (voor beginners en gevorderden) voor organisaties, bedrijven en (semi-)overheden en particulieren.

Minstens een maal per jaar geven wij de training Digitale beeldbewerking voor communicatiemedewerkers. Speciaal bedoeld voor medewerkers van afdelingen voorlichting en communicatie, die bij hun persberichten fotobijlagen versturen.

Wij geven u tips en adviezen hoe u niet te grote bestanden verstuurt om irritatie bij geadresseerden te voorkomen (vollopende e-mailboxen). Wij leren u de basisbeginselen van beeldbewerkingsprogramma’s kennen, zodat u zelf fotobestanden kunt verkleinen, zonder het originele bestand te veranderen. Ook bespreken we de afspraken met beroepsfotografen die het meest gangbaar zijn, over het eenmalig of onbeperkt gebruik van foto’s, auteursrechten, en tarieven.

De training neemt drie dagdelen in beslag. Kijk voor meer informatie over onze fototrainingen op onze website www.leergoedfotograferen.nl (niet meer actief).