Fotografie en unieke fotoschetsen

Axel Wiewel fotografeert al vijfendertig jaar voor uiteenlopende vaste en incidentele opdrachtgevers, zoals Natuurmonumenten, Nationaal Park Dwingelderveld, St. Zorgcentra Zuidwest-Drenthe, Drenthe Magazine, Marketing Drenthe, Recreatieschap Drenthe, gemeente De Wolden, Actium Wonen, Grasduinen, Dienst Landelijk Gebied, Staatsbosbeheer, Studio Graps en vele andere.

Een van onze specialisaties is het maken van fotobeelden voor 'aan de muur' in welk kantoor of bedrijfspand dan ook. Van ieder formaat, en op elk gewenst materiaal. Papier, polystyreen, aluminium, of zelfs hout of andere materialen. Met of zonder lijst, letterlijk op maat gemaakt. Zeer bijzonder zijn onze fotoschetsen. Daarbij wordt het beeld teruggebracht tot de essentie, waarbij de contouren in meerdere of mindere mate 'terugkomen' al dan niet voorzien van kleur. Uniek en nog nauwelijks bekend in fotoland.

Wij maken een proefbeeld voor u

De bronbeelden maken wij van elk gewenst onderwerp, ook in opdracht. Een prachtig product van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld geschikt als relatiegeschenk. Bel voor meer informatie: 06 29428781, en kijk in de onderstaande map: Fotoschetsen. Geinteresseerd? Zend ons een beeld (minimaal 1 Mb groot), en we tonen u wat mogelijk is. Klik op "Contact" voor onze adresgegevens.